Radnja za promet i preradu ribe "Perućac In"

image

Radnja za promet i preradu ribe “Perućac IN” je porodična firma, osnovana 2006. godine. Ribjak se nalazi u podnožnju planine Tare, na reci Vrelo, koja je zvanično najkraća reka na svetu i velika turistička atrakcija (reka je duga 365 metara, pa je mnogi zovu i “reka godina”). Takođe, naš ribnjak je svega nekoliko metara udaljen od reke Drine.

Od samog formiranja firma se bavi svojom primarnom delatnošću – preradom rečne I morske ribe, ako i prometom sveže i smrznute morske ribe. Posao se obavlja u savremenom pogonu, koji zadovoljava standard HACCP, u mestu Perućac pored Bajine Bašte. Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i trenutno imamo preko 100 kupaca različitih profila, od restorana, hotela, ribarnica, ketering službi do veleprodaja i malih prodavnica.

RIBNJAK “PERUĆAC IN” je počeo sa radom 2000. godine. Početni kapacitet je bio 3 tone konzumne pastrmke na godišnjem nivou, a zahvaljujući idealnim uslovima uzgoja i dobrom potražnjom na tržištu, 2005. godine smo duplirali kapacitete i sada proizvodimo 6-7 tona konzumne pastrmke u jednom tumusu sa tendencijom daljeg proširenja u budućnosti.

U želji da naši konzumenti najbrže dobiju najbolji kvalitet naših proizvoda, firma Perućac IN poseduje i magacin-hladnjaču u Beogradu, odakle robu distribuiramo u najbržem mogućem roku na željenu adresu! Proizvodi se pažljivo obrađuju i pakuju u vakuum kese kako bi se sačuvala sva njihova hranljiva svojstva. Nema veštačkih aditiva i konzervanasa za koje se zna da mogu biti kancerogeni.

Naš cilj je da tržištu ponudimo prirodnu i zdravu hranu čija sirovina potiče iz čistih planinskih izvora i da kao takva zadovolji potrebe svih potencijalnih kupaca!!!

S toga i slogan naše firme Hranimo se zdravo u potpunosti opravdava savremene zahteve ishrane u svakodnevnom životu!!!

Higijena na prvom mestu

Kristalno čista voda

Idealna lokacija

HACCP sertifikat

HACCP sertifikat je dokaz da su proizvodi naše firme uvek istog kvaliteta i potpuno bezbedni. Naša firma uspešno implemetirala, primenjuje i održava sistem upravljanja bezbednošću hrane, usaglašen sa zahtevima HACCP.

Šta nas čini posebnim u odnosu na druge?

Kristalno čista voda

Prirodan način uzgoja u sopstvenom ribnjaku sa kristalno čistom vodom iz rečice Vrelo i moderna tehnologija garantuju vrhunski kvalitet naših proizvoda. Prosečna godišnja temeratura je 11 C, a količina vode koja ulazi u bazen je 20-25 litara vode u sekundi. Količina kiseonika kreće se od 10,8-11,8 miligrama po litru, a Ph vode je 7-7,4. Naša tehnološka oprema obezbeđuje higijensko obavljanje operacija i kvalitetnu obradu ribe

Idealna lokacija

Ribnjak “Perućac” lociran je u turističkom naselju Perućac udaljenom 13 km od Bajine Bašte i oko 180 km od Beograda. Radnja za promet i preradu ribe “Perućac” je proizvodno preduzeće koje se bavi proizvodnjom, preradom i prometom slatkovodne ribe. Naš cilj je proizvodnja zdrave hrane u čistom i zdravom okruženju, sa ciljem da našim potrošačima obezbedimo visokokvalitetan, zdrav proizvod prilagođen osetljivom kućnom budžetu.

Princip hladnog transporta

Sistem se sprovodi u proizvodnji, skladištenju i prodaji hrane životinjskog porekla koja zahteva posebne uslove čuvanja, a to je hladno skladištenje. Hrana se može ugroziti preko ljudi, opreme, okoline, sredstava za rad te sirovina ili poluproizvoda od kojih se sastoji konačan proizvod. Jedan od principa kog se pridržavamo u primeni HACCP sistema je održavanje hladnog lanca transporta u kojima se proizvodi nalaze prilikom transporta.

Prerada ribe u našem pogonu

Ispod možete videti kako izgleda prerada ribe u našem pogonu. 2008. godine uveli smo HACCP sistem bezbednosti namernica.
image
image
Hajduk Veljka bb, 31256 Perućac
image
Bajina Bašta, Srbija

Kontaktirajte nas

I uživajte u ukusu najkvalitetnije ribe u regionu
image