Detalji proizvoda

Hladno dimljeni file pastmrke

RSD7,250.00RSD14,500.00

Cena po kilogramu je 1.450 dinara
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Clear

*Napomena: Naručivanjem paketa od 10kg mogu se odabrati kombinacije 2 ili 3 vrste ribe.

*Cena dostave je 300 RSD.

*Isporuka ponedeljak – petak

*Paketi mogu varirati u težini u obimu plus/minus 200 grama, pa stoga i krajnji račun može biti veći ili manji za tu cifru.

*SVI PROIZVODI SU DUGOTRAJNOG VAKUUM PAKOVANJA SA ROKOM TRAJANJA 365 DANA NA – 18C.

Za proizvodnju hladno dimljeni file soma vrhunski ukus postignut je metodom hladnog dimljena na temperaturi koja ne prelazi 28 C, a time su zadržani svi hranjivi sastojci.

Pre dimljenja drži se u pajcu sa solju. Ne sadrži konzervans. Bogatog je ukusa i mirisa, te odmah spremna za konzumaciju. Pakovana je u vakum kese od 300g i 600g. Može se držati na 0 do +4 C pri čemu joj je rok trajanja 5 dana iii na -18 C sa rokom trajanja od 365  dana.

  1. Riba se čisti ručno, noževima i na posebnim radnim stolovima od rostfraja koji na sebi imaju urađene dovode čiste tekuće vode i odvode za otpadne vode. U toku čišćenja se vrši rasecanje ribe od analnog otvora do skržnih lukova, egzenteracija organ trbušne duplje, škrga i pranje očišćene ribe.
  2. Ribe se zatim izdele u filete. Fileti se suvo usole (postupak se vrši ručno sa morskom solju u odnosu 1,5 kg soli na 100 kg sveže ribe), a zatim postave u rashladnu vitrinu 24 h sa kontrolisanom temperaturom +4 do +8 C.
  3. Proces konzerviranja se radi hladnim dimom dobijenim isključivo od bukove piljevine u trajanju ne duže od 4 sata da se ne bi pokvarile organoleptičke osobine (ukus, miris, boja, konzistencija) ribe. Hladno dimljeni file soma ima delikatnu strukturu, ukus i miris veoma cenjenu kod ljubitelja hrane.
  • Rok trajanja – 365 dana na – 18
  • Minimalna količina narudžbine – 5 kg
  • Isporuka na Vašu adresu na teritoriji Beograda
  • Na velike količine dajemo popust

*U cenu je uračunat i PDV.

Težina -
Količina (kg)

5, 7, 10

OBAVEŠTENJE

Za porudžbine ribe manje od 5kg molimo vas pozovite broj

0658181423