Recepti

Colbert dimljena pastrmka

Sastojci

Priprema jela

  • 2 palačinke
  • 2 filea dimljene pastrmke (200 – 250g)
  • beli luk u prahu
  • mirođija
  • so, biber, senf, majonez, margarin, vegeta, sirće
  • belo vino
  • jaja, brašno, prezla, paradajz, luk, krastavac

1. Nadev za palačinke: u omekšani puter dodati majonez, mirođije, beli luk u prahu, so, biber, vegetu i sve to izmešati mikserom.

2. Dresing za salatu: pomešati u jednoj posudi majonez, malo belog vina, beli luk u prahu, so, biber, mirođiju, senf, vegetu, jabukovo sirće i sve to preliti preko salate.

3. Na palačinku staviti file i dodati nadev na istu. Uviti palačinku kao sarmu, zatim je uvaljati u brašno, jaja i prezlu i panirati 5 do 7 minuta.

4. Dobijate izvrsno jelo koje se sprema za manje od 10 minuta. Služiti toplo sa salatom. “Colbert” dimljena pastrmka može se poslužiti i kao hladno predjelo.

OBAVEŠTENJE

Za porudžbine ribe manje od 5kg molimo vas pozovite broj

0658181423